juli 11th, 2010

100711_1

Puh vilken värme. Vi var inte ensamma om att åka till Kämpinge idag, helt otroligt mycket folk, har inte varit med om något liknande tror jag.

100711_2

Thea och en annan flicka grävde. Badringen är en hit, hon badar på lite djupare i havet nu också (med oss alltså) och guppar på vågorna och har kul. Hon blev så ledsen när hon såg den utan luft för hon trodde den hade gått sönder =)

100710_2

Igår var vi i Sibbarp. Inte världens bästa strand men det finns brygga till Julia precis sidan om stranden så vi är där en del.

100710_1

På kvällen kom Håkan och Sofia och grillade med oss. Thea blir alltid lika lycklig för hon vet att det blir mycket bus och fotbollsspelande då. Vi satt ute till klockan var nästan ett och då var det säkert 22 grader.

Thea har fortfarande jobbiga nätter. Hon har ont i munnen så det går lite upp och ner med hur mycket hon äter. Men hon dricker bra och är pigg för det mesta på dagarna.

Kram Malin

« Föregående Nästa »

This entry was posted on söndag, juli 11th, 2010 at 22:26 and is filed under Uncategorized. You can follow any responses to this entry through the RSS 2.0 feed. You can leave a response, or trackback from your own site.

One Response to “Helgen”

"StjärnJayne" Says:

Härliga bilder!!!
Vilken sommar….efter denna vinter och vår som vi haft detta år..så .. ja VAD ska man säga…AHHHHH
Ha det gott

Lämna gärna en kommentar

XHTML: You can use these tags: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>