juli 15th, 2010

100715_1

Pannkakor. Jag åt mina med skivade lättsockrade jordgubbar och glass. Mmmm va gott.

Det är Port-a-Cathen som sticker ut på bröstet, dosan under huden där de kopplar in en  nål när hon ska ha behandling. En underbar uppfinning, speciellt nu på sommaren när det är mycket bad. Har man en CVK så sticker slangarna ut hela tiden.

100715_2

Vi tog en promenad i Pildammsparken, matade fåglarna också blev det mer glass.

100715_3

Thea har inte varit så förtjust i glass innan men sen ett par veckor tillbaka har hon fått smak för det.

100715_4

Lilla glader. Julia är hos sin pappa, hon ska vara där i tre veckor.

« Föregående Nästa »

This entry was posted on torsdag, juli 15th, 2010 at 20:16 and is filed under Uncategorized. You can follow any responses to this entry through the RSS 2.0 feed. You can leave a response, or trackback from your own site.

One Response to “Glass är gott”

Maja & Julia Says:

Vilket FANTASTIKST foto det sista i inlägget! Åh som jag sken upp med hela ansiktete av den bilden.
Och så mkt fint hår hon fått nu!
Fina Thea!
Inatt drömde jag att jag lärt mig tecken på bara några minuter och att jag sen lärde Julia tecken, min Julia alltså…
Vore fantastiskt, alltid velat kunna.,,,,
kramar från oss!!

Lämna gärna en kommentar

XHTML: You can use these tags: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>