juni 19th, 2010

hangel5_1219494l

Trodde inte det skulle vara så himla intressant med bröllopet, men vilken mysig tv-dag det blev. Va lyckliga de ser ut,  mina tårar rann ikapp med deras =) Kändes lite märkligt när jag berättade för Thea om prinsessan som skulle gifta sig ”titta där är hennes krona”. Att de finns i verkligheten och inte bara i sagoböckerna. Vi fick bröllopstårta när vi var på Maxi, den var god.

Kram Malin

« Föregående Nästa »

This entry was posted on lördag, juni 19th, 2010 at 21:16 and is filed under Uncategorized. You can follow any responses to this entry through the RSS 2.0 feed. You can leave a response, or trackback from your own site.

One Response to “TV-dag”

Jessica Says:

Ja vad fint det var,jag trodde inte heller jag skulle bry mig,ville se vigseln men jag blev sittande hela dagen=)

Lämna gärna en kommentar

XHTML: You can use these tags: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>