juni 17th, 2010

100617_1

Vi tog en cykeltur till 4H-gården. Thea leker tupp. Härligt med sol men det är lite jobbigt att vara i trädgården nu innan staketet är helt färdigt och det finns en massa spännande verktyg och grejor. Vi gör lite utflykter men det blir ändå att vi är inomhus en del och det känns så himla fel och inte njuta av vädret till 100% nu när det äntligen är fint. Men staketet är snart färdigt, ska bli skönt.

Pratade med Julia idag. Hon har roligt på kollo men hon har fått en massa myggbett och hon är lite allergisk så de blir jättestora (sådär 10 cm). Hon har blivit det på senare år så  jag känner mig lite ovan och glömde att skicka med Clarityn. Myggstift hade ju också varit bra där i skogen. Det är familjedag på söndag så jag ska ta med då, hon tyckte det var ok att vänta till dess.

Kram

« Föregående Nästa »

This entry was posted on torsdag, juni 17th, 2010 at 20:29 and is filed under Uncategorized. You can follow any responses to this entry through the RSS 2.0 feed. You can leave a response, or trackback from your own site.

Lämna gärna en kommentar

XHTML: You can use these tags: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>