juni 1st, 2010

100601_1

Hade lemon curd över från i söndags så idag bakade vi citronmuffins med lemon curd. Syrliga och goda. De fina prickiga formarna och den gröna muffinsformen fick jag av mamma i söndags, hon har varit och fyndat i Ullared :)

Idag har det varit infomöte på Theas dagis. Det ska bli fler avdelningar till hösten för ett äldreboende som legat precis sidan om har lagt ner så de har norpat lokalerna. Så småningom ska det bli bara skola i den gamla byggnaden och dagis där äldreboendet var. En av avdelningarna blir uteavdelning. Kan nog bli bra. Hoppas inte ”alla känner alla”-känslan försvinner bara.

Hittade denna bilden från när Thea började på dagis (bra med sökfunktion på bloggen). Den närmsta byggnaden är nu både dagis och skola och ska bli bara skola och  i bakgrunden syns det fd äldreboendet som ska bli dagis. Kommer bli ett mysigt ställe även som dubbelt så stort.

Kram Malin

« Föregående Nästa »

This entry was posted on tisdag, juni 1st, 2010 at 23:04 and is filed under Uncategorized. You can follow any responses to this entry through the RSS 2.0 feed. You can leave a response, or trackback from your own site.

Lämna gärna en kommentar

XHTML: You can use these tags: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>