juni 23rd, 2010

100623_1

Vi har haft en toppendag i trädgården. Thea var en riktig smutsgris när vi gick in på kvällen, precis som det ska vara på sommaren.

100623_2

Vi lägger in sill. Nakensill får den nog heta nu. Till midsommargästerna: den var egentligen redan färdig och jag var inte naken så det blir fusknakensill ni får denna gången. Första gången jag provar att lägga in själv, hur enkelt som helst ju. Till midsommargästerna: puh jag har lagt in sill hela dagen men det är klart att ni ska få hemgjord sill.

När man tittar i fotoalbumen från när jag var liten så verkade jag springa naken mest hela tiden. Finns en bild när jag snickrar eller något i garaget och då har jag endast en midjekort täckjacka på mig, haha.  Härliga 70-talet.

« Föregående Nästa »

This entry was posted on onsdag, juni 23rd, 2010 at 21:25 and is filed under Uncategorized. You can follow any responses to this entry through the RSS 2.0 feed. You can leave a response, or trackback from your own site.

2 Responses to “Sill”

Emma (Lovis mamma) Says:

Underbara bilder som vanligt! Nakensill hihi. Och håret har verkligen tagit fart nu ser man :)

Anna Says:

Glad midsommar på er och ”god nakensill”!

Lämna gärna en kommentar

XHTML: You can use these tags: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>