juni 2nd, 2010

100602_2

Idag har Tess varit här och ätit lunch och kramat om Thea. Det gick åt några näsdukar…vi är lika blödiga båda två så varför hålla tillbaka :) Tess ska ju sluta efter att ha varit Theas resurs sen hon började på dagis för snart tre år sedan. Men vi ska hålla kontakten såklart, Tess kommer snart och hälsar på igen och tar med sin minsting som är ett år äldre än Thea.

« Föregående Nästa »

This entry was posted on onsdag, juni 2nd, 2010 at 19:43 and is filed under Uncategorized. You can follow any responses to this entry through the RSS 2.0 feed. You can leave a response, or trackback from your own site.

2 Responses to “Salt lunch”

Anneli Says:

Vilken härlig resurs Thea har/har haft och vilken go bild. Kul att hålla kontakten sen också.
Kramar till er allihop

Tess Says:

det var jättemysigt att träffa er!!
det gör vi snaaart om!

Lämna gärna en kommentar

XHTML: You can use these tags: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>