juni 28th, 2010

Idag har det inte blivit något bad. Julia började få ont i örat igår och på kvällen hade hon jätteont så vi fick åka till jourvårdcentralen och hon hade öroninflammation och fick penicillin. Vi glömde fråga hur det är med bad men efter lite googlande verkar det vara ok att bada så länge inte trumhinnan är spräckt och det är den inte. Får se hur vi gör imorgon. ”Du kan ju låta bli att doppa huvudet” tyckte jag. Julia tittade på mig som om jag var från en annan planet…

100628_1

Ikväll har Linda och Charlie varit här och grillat. Mycket mysigt. Thea kallade Charlie för Pixi i flera timmar men sen förstod hon att han heter något annat. Fast Charlie var svårt att säga.

Adrian har byggt en sandlåda till Thea som blev jättefin. Bild kommer.

Kram Malin

« Föregående Nästa »

This entry was posted on måndag, juni 28th, 2010 at 22:10 and is filed under Uncategorized. You can follow any responses to this entry through the RSS 2.0 feed. You can leave a response, or trackback from your own site.

Lämna gärna en kommentar

XHTML: You can use these tags: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>