juni 20th, 2010

100620_1

Vi har varit i Hästveda och hälsat på Julia på kollo. Var väl inte världens gladaste tjej vi träffade, hon behövde nog få ut en veckas humör först innan allt blev bra =) Det regnade tyvärr mesta tiden och det blev lite jobbigt där inne för Thea sprang runt och skulle prova alla sängar och riva runt men vi var i stugan en och en halv timme cirka och sen åkte vi en runda, åt hamburgare och kikade på badplatsen. Sen kom Julias pappa så hon hade sällskap hela dagen.

« Föregående Nästa »

This entry was posted on söndag, juni 20th, 2010 at 20:40 and is filed under Uncategorized. You can follow any responses to this entry through the RSS 2.0 feed. You can leave a response, or trackback from your own site.

Lämna gärna en kommentar

XHTML: You can use these tags: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>