juni 7th, 2010

100607_1

Thea och Adrian var på lekhus idag. Första gången sen Thea blev sjuk och hon hade haft så himla roligt och var så lycklig. Passande aktivitet för dagens urtrista väder. Jag hade ändå lite tvätt att fixa med, handla osv så det gjorde inte så ont att det regnade idag. Julia har varit på Utmaningarnas Hus med klassen och då gjorde det ju inte heller något att det regnade och sen var det uppehåll när hon red. Alla nöjda alltså. Fast imorgon får det gärna vara sol igen.

« Föregående Nästa »

This entry was posted on måndag, juni 7th, 2010 at 22:26 and is filed under Uncategorized. You can follow any responses to this entry through the RSS 2.0 feed. You can leave a response, or trackback from your own site.

3 Responses to “Fun House”

Lasse Says:

Åhh vad härligt!
Jag hörde Adrian på svararen men just nu är det på tok för mycket.
Ringer när det softar ner sig lite.

kram kram

Jessica Says:

Vilket kul hus=)

Vi har en badtunna och ett gammalt hus;) Men det är inte så mycket jobb med tunnan,nu har inte vi ”igång” våran för vi har ingen tillgång till vatten sen vi började bygga ut men hoppas det ska dras ut i sommar. Har du inte badat i sån på vintern nån gång,det är helt underbart!!

Kram

Malin Says:

Nä jag har inte badat på vintern men det låter jättemysigt. Klart man hade hunnit med det mesta om man hade velat, fast vi gillar att lata oss haha =) Vi får se om det blir någon, bra att man kan ha ordentligt lock i trä så inte huliganerna kan trilla i. Kram!

Lämna gärna en kommentar

XHTML: You can use these tags: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>