juni 9th, 2010

100609_1

Det var ju rätt varmt idag så när det hade slutat regna åkte vi till stranden en sväng. Adrian och Julia är inga badkrukor.

100609_2

Thea doppade iallafall fötterna, själv gjorde jag inte ens det idag =) Nån minut efter jag tagit denna bilden tyckte Thea det blev för kallt så hon ställde sig på ett ben och gastade. Allt för att ha så lite kropp i vattnet som möjligt =)

100609_3

Julia tog bild på en läskig gubbe i vattnet =)

100609_4

Vi har bakat bullar både igår och idag. Till frysen för sommarens utflykter. Idag blev det några minibullar också.

Annars är det rätt mycket fokus just nu på allt som Julia behöver ha med på kollo. Hon och Kristina åker till Hästveda nästa vecka och är borta två veckor. En del som behöver köpas, få bort hästlukt från regnställ osv. Julia har samma storlek som mig i skor nu så när det gäller skoinköp känner jag mig lite extra generös, de kommer ju säkert att vara för små för henne snart =)

Kram Malin

« Föregående Nästa »

This entry was posted on onsdag, juni 9th, 2010 at 22:25 and is filed under Uncategorized. You can follow any responses to this entry through the RSS 2.0 feed. You can leave a response, or trackback from your own site.

One Response to “Först gummistövlar sen bad”

Maja & Julia Says:

Hahahaha, sko-generös :-) ))))))
Badande tjejer, vilka våghalsar, jag går inte i ens om det är 30 grader och vindstilla, en RIKTIG badkruka, det är dock varken Julia eller pappa Jonas så gissa vem som får vara i plurret med henne hela sommaren h’är vid sjön.

Vi bakade också bulllar igår, måste vara förberedande inför sommarfikorna kände vi och här regnade det hela dagen, sen kom morfar körande som varit i 35 gradigt croatioen i nästan 7 veckor *avis*!

kramar!!!

Lämna gärna en kommentar

XHTML: You can use these tags: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>