juni 29th, 2010

100629_1

Vi började dagen med lite bullbak, börjar bli ont om dom i frysen och det är ju gott med lite bullar när man är på stranden. Blodprov hann vi också med.

100629_2

Efter lunch åkte vi till Falsterbo.

100629_3

Julia har inte ont i öronen längre. Hoppas bara jag hittat rätt info om att det är ok att bada..

100629_4

Den fina sandlådan som Adrian byggt av virke som blev över från staketet. Med bakbord och allt =)

Imorgon ska vi på behandling i Lund i några dagar. Julia ska på premiären av Eclipse (del tre i Twilight-serien) och är väldigt uppspelt över det.

Idag fyller Theas gammelmorfar 80 år, grattis Georg! Adrians coola morfar som hänger på Facebook och grejor =) De bor i Norrland så det är ju inte så lätt att ses men två gånger har Thea träffat sin gammelmormor och gammelmorfar.

Kram Malin

« Föregående Nästa »

This entry was posted on tisdag, juni 29th, 2010 at 21:22 and is filed under Uncategorized. You can follow any responses to this entry through the RSS 2.0 feed. You can leave a response, or trackback from your own site.

2 Responses to “Falsterbo”

Linda Says:

Hej! Hamnade på din blogg genom fröken Elsas virkblogg. Brukar inte lämna kommentarer så ofta men vill skicka en hälsning till dig och din fina lilla familj, ni verkar så positiva och härliga! Kram från västergötland

Moster Says:

Det ser skönt ut att bada i havet, det ska jag snart se till att göra själv! (Men är ingen badgalning av Julias klass). Magnus är i Halmstad igår/idag och hade badat efter jobbet igår kväll- Han låter meddela att Tylösand inte alls kan matcha Österlens stränder….Det ser ut som om Adrian har lite av min pappas gener, görsnygg sandlåda, hälsa honom så gott! Kramar till er alla från moster Gunilla

Lämna gärna en kommentar

XHTML: You can use these tags: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>