juni 2nd, 2010

100602_3

Thea har fått lite behandling med Vinkristin i Lund idag. Vi åkte i god tid så vi hann med nästan en timme på lekterapin först. Helt underbart att vara där och slippa droppet, man behöver inte rusa iväg efter Thea när hon vill vidare utan kan lugnt prata klart eller plocka undan efter henne.

100602_6

Spelar lite piano i ljusgården.

100602_4

Träffar doktorn innan behandlingen. Fast här är det doktor Thea som är i farten :)

100602_5

Sen lekte vi lite på lekterapins gård. Vilket underbart väder det har varit idag!

100602_1

Nu ikväll har det varit möte med Julias nya klass. En stor grej att börja sjuan känns det som. Varje lärare har ca 120 elever tyckte jag de sa. Jomen så är det väl på högstadiet, men var man verkligen så liten när man började sjuan?!? Kommer de att hinna fråga hur det är om någon verkar lite nere? Två klassföreståndare har de ju, fast den ena är syslöjdsläraren och Julia har valt träslöjd. Men det blir säkert bra. De är bara 23 i klassen iallafall, det känns lagom.

Kram Malin

« Föregående Nästa »

This entry was posted on onsdag, juni 2nd, 2010 at 22:03 and is filed under Uncategorized. You can follow any responses to this entry through the RSS 2.0 feed. You can leave a response, or trackback from your own site.

2 Responses to “Behandling”

"StjärnJayne" Says:

:) Ja..du detta har jag fått höra MÅNGA ggr..vi har så många elever.. MEN som sagt..två mentorer i varje klass vilket betyder att de är mentor för ca 11 elever..och DET är inte mycket!!!!!!
På vår tid så hade man ju EN klassföreståndare i klasserna och vi var väl ca 25 + i klassen…sååå :)
Ha det gött

リッチェル Says:

リッチェルを解体したい。案の定を手が空く。リッチェルのなるほど思想。内容を飲み終える。

Lämna gärna en kommentar

XHTML: You can use these tags: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>