maj 2nd, 2010

100502_2

Hittade en trottoar här i området som man kan kika på om man tycker man är lat i trädgården :) Helt sjukt mycket maskrosor, som en hel rabatt som gick längs tomten. Är säkert nån äldre som bor där så det är ju lite ledsamt att se, även om det ju egentligen såg rätt vackert ut nu när de blommar. Jag fick iallafall en spark i baken och tog bort vårt ogräs utanför tomten idag, ska sopa där imorgon också. Det försvann en massa ogräs inne i trädgården också förresten, lika bra att köra när man känner sig inspirerad.

Sen grillade vi och hade det mysigt i uterummet. Det är högdosbehandling på onsdag så vi passar på att njuta och kör lite ”fredag hela veckan” :) Det är inte besöksförbud på sjukhuset längre så Julia ska be om ledigt från skolan och vara med på onsdag. Hon har ju inte kunnat vara med så mycket på sjukhuset så hon tycker det ska bli jättekul.

Kram Malin

« Föregående Nästa »

This entry was posted on söndag, maj 2nd, 2010 at 21:53 and is filed under Hus & hem, Leukemi. You can follow any responses to this entry through the RSS 2.0 feed. You can leave a response, or trackback from your own site.

2 Responses to “Ogräs”

Sofia Says:

Vilken fin bild :)

ylvisen Says:

Va bra att storasyster kan vara med! Då blir nog thea glad!

kram

Lämna gärna en kommentar

XHTML: You can use these tags: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>