maj 1st, 2010

100430_9
Stora pupiller

Thea var hos ögonläkaren igår. Barn med Downs syndrom har oftare synfel så därför går man varje år. Först ögondroppar så att pupillerna blir stora, sen vänta i 45 min och sen in till doktorn. Jag förstår inte hur de ser synfelen hos de barn som har glasögon, fast de kanske inte är så bångstyriga som Thea.. Jag tycker att hon tittar lite nära böcker mm ibland plus att hon ibland blundar med ena ögot när hon ska se något på håll så detta året var jag lite nyfiken på vad han skulle säga. Det enda som gick bra var bilderna hon skulle titta på (på nära håll) och säga vad det var, då fokuserade hon bra med blicken sa de. Men hon satt inte still när han skulle kika i ögonen så det gick inte att se något. Känns lite onödigt med så mycket stoj för nästan ingen undersökning alls men samtidigt känner man sig lite lat om man tackar nej till att gå dit.

konsthall
Hans-Peter Feldmann. Bild från konsthall.malmo.se.

Medan vi väntade på att ögondropparna skulle verka gick vi en sväng till konsthallen. Ganska rolig utställning.

Kram Malin

« Föregående Nästa »

This entry was posted on lördag, maj 1st, 2010 at 13:11 and is filed under Uncategorized. You can follow any responses to this entry through the RSS 2.0 feed. You can leave a response, or trackback from your own site.

Lämna gärna en kommentar

XHTML: You can use these tags: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>