maj 10th, 2010

100510_2

Idag har vi varit ute på landet och hälsat på Tilda och Ulrica och gosat med Ellen och Otto som är Tildas söta syskon som kom för en månad sen.  De bor så otroligt vackert, blir nästan sugen på att flytta ut på vischan. Fast då hade jag väl trånat efter att kunna cykla till jobbet och ha gångavstånd till H&M istället, för nöjd blir man väl aldrig. Någon som var nöjd var däremot Tilda när hon kom ner från sitt rum och hade bytt om till pyjamas :)

100510_1

Sen ridning, Julia galopperar.

« Föregående Nästa »

This entry was posted on måndag, maj 10th, 2010 at 22:15 and is filed under Uncategorized. You can follow any responses to this entry through the RSS 2.0 feed. You can leave a response, or trackback from your own site.

One Response to “Måndag”

Anneli Says:

Ser härligt ut, för både Thea och Julia!
Jag är väl i botten ”en lantis” men tycker det är skönt att det är nära till div ställen.
Kommer från förundersökning inför op på måndag. Ska skriva på bloggen senare.

Kramar till er allihop!!

Lämna gärna en kommentar

XHTML: You can use these tags: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>