maj 23rd, 2010

Fina lilla kämpen Lova har blivit en ängel…blir så ledsen, varför ska livet behöva bli så sorgligt och orättvist för vissa. Många tankar till Lovas familj.

tegnérs gšmstŠlle.jpg

« Föregående Nästa »

This entry was posted on söndag, maj 23rd, 2010 at 10:14 and is filed under Uncategorized. You can follow any responses to this entry through the RSS 2.0 feed. You can leave a response, or trackback from your own site.

3 Responses to “Lova”

Emma Says:

Usch vad ledsamt :(
men vem är denna lilla Lova? Vet att du har skrivit om henne innan också.

Kramar!

Malin Says:

Hej Emma! Förlåt att jag inte svarat på ditt mail, är lite efter i mailkorgen igen. Men snart så! Lovas mamma har också en blogg så jag har ”lärt känna” dom på den vägen http://bambinidolce.blogg.se/. Kram Malin

Emma Says:

Tittade in på hennes blogg. Fy fasen vad arg man blir och det gör så ont i en när barn drabbas och föräldrar mister sina barn. Så obeskrivligt orättvist! Jag följde en annan liten familj innan som fick cancerbesked när deras dotter var 3 månader. Hon blev också en ängel 15 månader gammal.

Lämna gärna en kommentar

XHTML: You can use these tags: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>