maj 12th, 2010

100512_1

Det är väl Ernst som har sagt ”Jag känner mig aldrig så rik som när jag tar ut ett bröd i ugnen”, eller liknande. Jag känner detsamma när jag går ut i trädgården och hämtar färska kryddor, det tycker jag är en härlig känsla. God fisk från Smaskens.

100512_2

Riktigt trist väder idag. Lite vattenpölsplask har det blivit men vi har mest haft det mysigt inne. Julia har kommit in på kollo och är helt överlycklig. Hon har sökt innan men inte kommit in. Blir roligt för henne. Thea har varit lite mer ledsen idag och tog en rejäl tupplur på eftermiddagen men hon är fortfarande pigg för det mesta.

Kram Malin

« Föregående Nästa »

This entry was posted on onsdag, maj 12th, 2010 at 21:49 and is filed under Mat & bak. You can follow any responses to this entry through the RSS 2.0 feed. You can leave a response, or trackback from your own site.

Lämna gärna en kommentar

XHTML: You can use these tags: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>