maj 4th, 2010

100504_1

Thea var så duktig idag och gick själv in och satte sig när vi skulle ta blodprov. Det brukar inte vara så poppis att värma fingrarna men idag var det inga problem. Lite gnissel när sticket kom och sen mycket gnissel när hon skulle lämna tillbaka leksaken som hon tittade på under tiden :) Men på det stora hela är Thea så duktig när hon vet vad det är som ska hända. Okända grejor, som ögondoktorn tex, är jobbiga och vi brukar prata om vad som ska hända,  leka och titta i böcker men det hjälper inte så bra. Men blodprov går bra, hon kan säkert gå in där själv innan behandlingsperioden är över, så kan jag stanna i väntrummet :)

« Föregående Nästa »

This entry was posted on tisdag, maj 4th, 2010 at 22:10 and is filed under Leukemi. You can follow any responses to this entry through the RSS 2.0 feed. You can leave a response, or trackback from your own site.

2 Responses to “Duktig tjej”

Mamma till 10 Says:

nej vem tycker om att gå till doktorn !!! Hon är så duktig….

Linda Says:

Ramlade in här från Fröken Elsas blogg, för att se vem som vunnit den fina musen. Jag ser nu att den inte kunde ha hamnat på ett bättre ställe. En sån duktig tjej måste ju ha en egen Elsamus. Jag blir alldeles rörd av hur positiv atmosfär det är på er fina blogg trots att ni kämpar så mycket i vardagen. Hälsningar Linda

Lämna gärna en kommentar

XHTML: You can use these tags: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>