maj 27th, 2010

100527_1

Idag var det avslutning på dagis med teater och picknick. När vi kom dit var barnen inomhus för att förbereda sig så det var nästan bara en massa vuxna på gården så Thea var blyg. Men sen släppte det och hon har haft jättekul. Teatern handlade om månaderna och årstiderna, barnen var så duktiga.  Julia har ont i armarna efter att ha gungat pizzagungan fylld med barn i nån timme. Svårt att klä sig i detta vädret, solskyddsfaktor på dagen och sen skulle man behöva långkalsonger på kvällen. Min rumpa har precis tinat.

Den gröna färgen på staketet blev fin efter andra strykningen. Snickaren har börjat sätta upp lite stolpar idag.

« Föregående Nästa »

This entry was posted on torsdag, maj 27th, 2010 at 21:30 and is filed under Uncategorized. You can follow any responses to this entry through the RSS 2.0 feed. You can leave a response, or trackback from your own site.

One Response to “Dagisavslutning”

"StjärnJayne" Says:

mmmm Visst blev avslutningen bra.Barnen är duktiga…
Kramarna från Thea värmde gott och det var kul att se Julia igen, få prata med henne ordentligt..stora tjejen som en gång var mindre.

Lämna gärna en kommentar

XHTML: You can use these tags: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>