maj 13th, 2010

100513_1

Vi har varit och fikat i Billeberga idag och lämnat Theas gamla hoppgunga till Lovisa, vi glömde den senast vi var där med ett bagage fyllt med leksaker. Vi gillar ju att gå på loppis och sen blir det ju en massa presenter och andra köp så leksaker finns det gott om här.. Nu har vi dessutom Lovisa som anledning om vi är tveksamma till att köpa något, tex om Thea fastnar för något som är för lite mindre barn egentligen ”jaja Lovisa kan ju få den sen” :) Är ju oftast så himla billigt på loppis så man inte kan låta bli.

« Föregående Nästa »

This entry was posted on torsdag, maj 13th, 2010 at 22:53 and is filed under Uncategorized. You can follow any responses to this entry through the RSS 2.0 feed. You can leave a response, or trackback from your own site.

6 Responses to “Ärvegods”

ylvisen Says:

Har läst ikapp några dagar, underbara bilder!

Kram

Anyasrijanu Says:

Jag e4r med och te4vlar om ett set snygga naaglr.Min motivering:Jag e4r en 33-e5rig sjukpensione4r som e4lskar att scrapa. Att skapa vackra scrap-alster ger gle4dje till sje4len. Vackra naaglr likase5! 2 ge5nger har jag byggt naaglr och e4lskade det, men det e4r inget jag kan unna mig idag med min sjukpension. De4rff6r hoppas jag ivrigt att jag fe5r lyckan att vinna 10 sme5 konstverk.

car insurance free quotes Says:

That’s really thinking out of the box. Thanks!

auto insurance non standard Says:

When you think about it, that’s got to be the right answer.

cialis online Says:

Thinking like that is really amazing

viagra online Says:

I’m quite pleased with the information in this one. TY!

Lämna gärna en kommentar

XHTML: You can use these tags: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>