april 7th, 2010

100407_1

Hemsjuksköterskorna kunde inte komma ändå så det blev en liten tripp till Lund idag. Men så mycket enklare det känns att ge sig iväg när det inte behövs så mycket kläder. Jacka, mössa och skor, färdigt. Ok om man mest ska åka bil iallafall. Thea har senaste traderafyndet på sig, supertuff tröja från Ugly Duck.

Ha det så bra alla!

« Föregående Nästa »

This entry was posted on onsdag, april 7th, 2010 at 23:10 and is filed under Leukemi. You can follow any responses to this entry through the RSS 2.0 feed. You can leave a response, or trackback from your own site.

One Response to “Tur till Lund”

Maja & Julia Says:

SÅ fin ny blogg du skapat!!
Och fin tröja på Thea.
massa kramar och hoppas det gick bra i Lund.
kram Maja

Lämna gärna en kommentar

XHTML: You can use these tags: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>