april 20th, 2010

Sömnen är mycket bättre, hon somnar vid 21 nu så det är helt ok, lite senare än vanligt bara. Hon är fortfarande hungrig hela tiden och går själv och öppnar kylen och tittar, jättegulligt. Stänger man den ställer hon sig och knackar på kylen och säger HALLÅ :) Hon vet inte riktigt vad hon vill ha, måste vara jobbigt för henne att vara så hungrig hela tiden. Hon har säkert ätit mer än mig idag (och jag är inte den som petar i maten). Det var en vecka hon slutade med kortisonkuren så hon borde väl bli som vanligt snart.

« Föregående Nästa »

This entry was posted on tisdag, april 20th, 2010 at 22:08 and is filed under Leukemi. You can follow any responses to this entry through the RSS 2.0 feed. You can leave a response, or trackback from your own site.

One Response to “Theas kortisonnojor”

Maja & Julia Says:

Hihi, så gulligt!! -Hallååååå??!!

Julia öppnar kylen själv och pekar upp på ”sin” hylla….eller kommer drgande med nyponsoppan.
Man är tacksam för att man varit smart nog att köpa yoggipaket, mjölkpalet och nyponsopa med skruvkork på.
Mindre kladd…

haglet igår var groteskt stort!!Galet!
Idga har jag lovat julia åka till stora lekparken (gå) men nu ser det ut att bli regn idag igen, suck! Hon har fått gunga inomhus, vi kan ju sätta upp en gunga mellan kök och allrum, räddningen regninga dagar mot det dåliga mamma-samvetet…
Men ikväll, oavsett regn, ska vi åka och hämta böckerna om Ingrid som nu kommit från Adlibris, tjo!!!

Massa kramar till alla er! /maja

Lämna gärna en kommentar

XHTML: You can use these tags: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>