april 20th, 2010

100420_1

Det är väldigt sällen det händer något mer än lite spill när Thea hjälper till i köket. Hon tog lite egna initiativ med en pannkakssmet en gång, kommer inte ihåg vad det var hon blandade i men den fick hällas ut iallafall :)

Idag stod Thea på knä på en köksstol och blandade en kaksmet, så kom ena knät utanför stolen och hon trillade ner. Ja sånt händer ju då och då men det dumma var att hon drog med sig skålen och fick den upp och ner över huvudet! Lilla stackaren hon hade kakao och mjöl från topp till tå och smör i håret. Jätteledsen. Hon har så mycket hår nu så det behövdes faktiskt tvättas! Men sen ville hon baka igen.

100420_2

Det regnade ändå så vi kunde lika bra baka på. Tre sorter blev det, klassikerna syltkakor och chokladbröd också nya favoriten sega solrossnittar. Fast nu fick jag lust att ta bort bilden för fy va präktigt det kändes med sådana småkakor.. Kanske skulle tagit en före-bild på hörnen i sovrummet istället för att slippa verka som värsta hemmafrun :)

Kram Malin

« Föregående Nästa »

This entry was posted on tisdag, april 20th, 2010 at 22:05 and is filed under Mat & bak. You can follow any responses to this entry through the RSS 2.0 feed. You can leave a response, or trackback from your own site.

2 Responses to “Smörinpackning”

Anna Says:

Du har inte funderat på att du faktiskt nästan är hemmafru? :)
Det är väl bra att ni bakar om Thea gillar det och att ni inte dammsuger om Thea inte vill det. Kakorna ser väldigt goda ut!
Kram

Malin Says:

Jo det är jag ju, haha. Men jag tänkte lite på Bree van de Kamp-hemmafrutypen, där är det nog mest lite av hårfärgen vi har gemensamt =)

Lämna gärna en kommentar

XHTML: You can use these tags: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>