april 9th, 2010

100409_2

Idag har vi bakat småkakor.

100409_3

Sega solrossnittar som det är grahamsmjöl och solrosfrön i. Jättegoda var de och även om man säkert inte kan kalla dom nyttiga så är det ju inte så dumt att få i sig lite extra fibrer iallafall. Recept från favoriten Pickipicki.

100409_4

Thea har inte varit så pigg idag, hon brukar få det lite jobbigt efter Vinkristin som hon fick i onsdags. Men mot kvällen till ville hon gå ut så vi tog en promenad runt Pildammsparken och matade fåglarna.

100409_6

Denna bilden låg också i kameran, fina Thea hjälper till med middagen igår :)

Hoppas ni har bra fredagsmys!

Kram!

« Föregående Nästa »

This entry was posted on fredag, april 9th, 2010 at 20:37 and is filed under Mat & bak. You can follow any responses to this entry through the RSS 2.0 feed. You can leave a response, or trackback from your own site.

One Response to “Sega solrossnittar”

ylvisen Says:

Åh va ni är duktiga på att baka, lika duktiga varje gång.

Tack för städtipsen, ska kika närmare på det!

kram

Lämna gärna en kommentar

XHTML: You can use these tags: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>