april 10th, 2010

100410_1

Helt underbart väder idag, vi åkte ner till havet och tog en promenad och grävde lite i sanden. Thea är inte speciellt pigg men vill gärna gå ut och då vill hon åka bil också. Jo man är ju lite trött på promenaderna här hemmavid, det är väl hon också.

« Föregående Nästa »

This entry was posted on lördag, april 10th, 2010 at 20:53 and is filed under Resa & utflykt. You can follow any responses to this entry through the RSS 2.0 feed. You can leave a response, or trackback from your own site.

4 Responses to “Ribban”

Emma Says:

Gud så härligt! Här hemma blev det balkongfixande igår i solen. Tänk att det blev ett slut på den här vintern också! Jag tänkte presentera Lovis lite bättre, men hittade inte din mail nånstans på sidan.

Kram och hej!

Malin Says:

Hej Emma! Oj har glömt mailadressen nu när jag donade med bloggen, ska fixa det. Har mailat dig, va roligt att få höra vad Lovis är för en liten tjej! Kram Malin

Kerstin B Says:

Vilken fin tussilago på stranden, jag älskar vårtecken. Ta hand om ER.

Kram
Kerstin

Jessica Says:

Ja skönt väder,ser mysigt ut på stranden!

Lämna gärna en kommentar

XHTML: You can use these tags: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>