april 15th, 2010

100415_1

Igår vid 17-tiden slog det om helt för Thea, nu är hon helt speedad istället, jättemärkligt! Det var helt omöjligt att få henne att somna igår, kl 2 på natten slocknade hon äntligen. Hon hade inte sovit något på dan heller. Läste på FASS om kortisonet hon precis fått en kur av, det kan ge ”förändrad sinnesstämning och sömnsvårigheter”. Hon har varit pigg av det innan och varit uppe och ätit mitt i natten men det gick verkligen från 0 till 100 denna gången. Från att citodon inte hjälpte till att ständigt babbla sin theiska på en dag, det måste vara rekord.

Nu ska vi njuta av helgen och vi åker till Höganäs och tar igen det mys vi missade i påsk. Julia ska ha en kompis med sig och är pga det också helt uppåt och kan inte sitta still. Två speedade barn, mamma och pappa kommer att ringa och säga att de blivit förkylda när de läser detta, haha.

Kram!

« Föregående Nästa »

This entry was posted on torsdag, april 15th, 2010 at 13:29 and is filed under Bild, Leukemi. You can follow any responses to this entry through the RSS 2.0 feed. You can leave a response, or trackback from your own site.

2 Responses to “Pigg”

Anna Says:

Vilken härlig bild! 2 på natten är väl ingen höjdare kanske, men kul att hon är pigg! :) Gillar ordet Theiska också, undrar om det är det språket M pratar också?
Kram!

Karin & Ebba Says:

Vilken fin bild på Thea:) Hoppas ni får det riktigt härligt i helgen.
Kram

Lämna gärna en kommentar

XHTML: You can use these tags: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>