april 3rd, 2010

100403_1

MMS från sjukhuset, somnade även i eftermiddags när hon skulle få sin medicin.

Idag togs det prover kl 14 och om de neutrofila (hur infektionskänslig hon är) var över 0,5 så skulle vi bli utskrivna. Jag ringde kl 17 och de var bara 0,2 så jag började packa för att sova där igen. Jag undrade varför det var så, hon har ju så låga värden ibland utan att det händer något och hon har inte haft feber på flera dagar. Men det var läkarna i Lund som hade gett de direktiven. Känns egentligen dumt att diskutera det för även om det är trist att vara på sjukhuset så är det ju bättre de är för försiktiga än tvärt om, men det handlar ju lite om att man vill förstå hur de tänker också.

Men en timme senare ringde sköterskan och hon hade pratat med läkaren som i sin tur hade pratat med en läkare i Lund och vi fick bli utskrivna! Så vi åkte dit för att få en sista dos antibiotika och sen tog de bort nålen ur porten och vi åkte hem! Så himla skönt!

Det var knappt några barn på avdelningen så vi gick till lekrummet medan hon fick sitt antibiotikadropp, det tar en halvtimme. Jag satte mig i soffan och läste medan Thea lekte. Jag har försökt få henne att köra droppställningen själv innan men hon har inte velat, men idag frågade jag ännu en gång om hon kunde köra den själv och då gjorde hon det när hon gick mellan leksakerna. Duktiga tjejen! Nu har hon ingen ”mina första år”-bok men annars hade jag kunnat skriva ”körde droppställningen själv: 4, 5 år”. Fy.. Julia har en sån bok och där är de först två åren ifyllda och med en massa foton. Sen är det mer eller mindre tomt har jag för mig.. Nä sådana dåliga samveten kan jag vara utan.

Hoppas ni haft en bra påskafton!

Kram Malin

« Föregående Nästa »

This entry was posted on lördag, april 3rd, 2010 at 22:42 and is filed under Leukemi. You can follow any responses to this entry through the RSS 2.0 feed. You can leave a response, or trackback from your own site.

8 Responses to “Påskafton”

Camilla E Lindström, En mammas dagbok ♥ Says:

Första gången jag besöker er blogg och jag blev verkligen berörd av er historia. Jag önskar er av hela mitt hjärta en ljus framtid.

Ha en fortsatt trevlig påsk.
Kram Camilla

Pauline Says:

Du er ikke alene om å ha sånne fotobøker som ikke er blitt fullført. Etter at vi begynte med digitale kamera er det lite som blir satt i album. De beste bildene deler vi på nett og resten blir liggende på PC’en… :-)
Jeg tror det blir veldig kjekt for barna våre å kunne besøke ”sin blogg” når de blir store…
Det er sikkert også ”god terapi” for deg å skrive blogg nå når Thea er syk. Jeg lærer veldig mye av bloggen din når jeg er innom og det tror jeg også alle andre gjør som er innom og hilser på.
Ikke ha dårlig samvittighet for alt du ikke får gjort- du er en fantastisk mamma!
Alt annet kan du ta igjen senere- når Thea er frisk. Hun vil helt sikkert hjelpe til!

*Go klem*

Cristina Eriksson Says:

Hej! vad fin din blogg är, blir berörd av eran situation det är första gången jag gått in här och läst idag.
Även jag har en dotter som nyss fyllt 5år och har diagnosen Akut lymfatisk leukemi. Kramar om, vi vet hur det är att kämpa på med behandlingen. Vår dotter blev sjuk den 10 augusti.

ylvisen Says:

Va duktig hon är, en tapper tjej! Blir så glad av det du skriver och samtidigt så rörd. Skickar lite skydd mot bacillusker. KRAM

Malin Says:

Oj, nästan lika gamla och sjuka nästan samtidigt. Ja det är verkligen kämpigt att se sitt älskade barn gå igenom så mycket. Kram till er också och hållna tummar.

Malin Says:

Tack för din fina kommentar. Vilken mysig blogg du har och supersöt dotter! Kram Malin

Malin Says:

Jo sen digitalkameran kom så är nog de flesta barn riktigt väldokumenterade =) Tänk om man haft lika mycket bilder på sig själv när man var liten, det hade varit roligt. Klem til dere også!

Malin Says:

Tack Ylva, kram!

Lämna gärna en kommentar

XHTML: You can use these tags: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>