april 12th, 2010

100412_1

Denna laxen var riktigt god. Ugnsbakad med ett knaprigt täcke med parmesan, citron, vitlök, solroskärnor mm. Receptet hittade jag på Jättegott. Jag hade ingen basilika hemma men det blev gott ändå. Till laxen hade vi ugnspotatis och citron-chili sås (creme fraiche, citronskal, sambal oelek, salt och peppar). Prova!

« Föregående Nästa »

This entry was posted on måndag, april 12th, 2010 at 20:02 and is filed under Mat & bak. You can follow any responses to this entry through the RSS 2.0 feed. You can leave a response, or trackback from your own site.

2 Responses to “Ny lax-favorit”

Anneli Says:

Låter smarrigt! Är själv en parmesanälskare, mums.

Malin Says:

Ja det är så gott med parmesan! Fast jag har nog inte haft det till fisk innan, låter inte så gott egentligen kanske men det var supergott.

Lämna gärna en kommentar

XHTML: You can use these tags: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>