april 5th, 2010

100405_1

Vi har bakat idag. Thea såg så glad ut när vi väntade på att degen skulle trilla ur bunken så jag var tvungen att ta en bild :)

100405_2

Imorgon är det provtagning, hoppas värdena är ok så hon kan ta sina cytostatikatabletter igen. På onsdag är det två veckor sen hon fick någon cancerbehandling överhuvudtaget. Det är den största faran med att hon blir sjuk, att hon inte kan få sin behandling.

100405_3

Vi har varit och gett hästarna morötter också idag och varit ute en lång runda med vagnen. Skönt att allt är som vanligt igen.

100405_4

Thea är duktig på att sortera besticken. Ibland pratar med med sig själv under tiden och säger ”neeej” när det blir fel och ”baaa” när det går bra :)

100405_5

Smaskens!

« Föregående Nästa »

This entry was posted on måndag, april 5th, 2010 at 23:00 and is filed under Mat & bak. You can follow any responses to this entry through the RSS 2.0 feed. You can leave a response, or trackback from your own site.

4 Responses to “Måndag”

Jessica Says:

Oj det var skönt att mötas av en leénde Thea idag:-)

Ebba säger också baa när nått är bra,gulligt!

Hoppas värdena är bra,kram

Anna Says:

Hej! Har idag hittat er sida. Sitter här med ”klump i magen”. Har en tjej på 6 ½ år med DS och som 1 ½ år gammal fick AML. All denna oro…., ovisshet….
Tänker på er. Kram Anna

Malin Says:

Hej! Så skönt att höra att det verkar ha gått bra för din dotter. Usch ja det är verkligen jobbigt och jag kan tänka mig att oron inte riktigt går över på några år. Men jag hoppas man inte glömmer tacksamheten som man känner om det går bra. Tack för din fina kommentar! Kram Malin

Malin Says:

Synd att vi bor så långt från varann, hade varit roligt att höra Ebbas baaa =)

Lämna gärna en kommentar

XHTML: You can use these tags: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>