april 2nd, 2010

100402_2

Påskhälsning från Julia och Lovisa :)

Det kändes verkligen som en lång fredag idag. Thea sov nästan hela förmiddagen så vi kom inte från sjukhuset förrän strax innan 13. Skulle tillbaka redan 14 men jag var bara tvungen att komma ut lite. Men vi fick ok på att komma 14:30 istället. Sen somnade hon igen medan hon fick sin medicin så klockan var nästan 17 när vi kom hem igen. Så nästan hela dagen har vi varit på sjukhuset och ingen rolig mat hade vi hemma så denna fredagen måste ha varit en av de tråkigaste. Men vad är det Alfons Åberg säger, ”man måste ha tråkigt ibland för att veta när man har roligt”. Men nu är jag hemma och latar mig och Adrian är på sjukhuset med Thea, hon var jättepigg nu på kvällen så det var roligt att se.

Får se vad som händer imorgon, nytt urinprov ville de ha iallafall för att göra odling. Idag fick vi den fjärde läkaren sen vi kom i söndags. De är bra allihop men det blir ju lite hattigt.

Kram Malin

« Föregående Nästa »

This entry was posted on fredag, april 2nd, 2010 at 22:23 and is filed under Julia, Leukemi. You can follow any responses to this entry through the RSS 2.0 feed. You can leave a response, or trackback from your own site.

Lämna gärna en kommentar

XHTML: You can use these tags: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>