april 23rd, 2010

100423_1 100423_2

100423_3

Vi har varit hos Frida och Isa idag. Bowling, frisörlek och annat kul.

100422_2

Igår var Thea och Adrian på dagis en sväng. Thea har blivit en liten köttbulle av all mat hon stoppar i sig :) Tog fram vågen idag och hon har gått upp två kilo de senaste veckorna, det är en hel del att gå upp när man bara väger 16. Korv är det hon har varit mest sugen på, en och annan limpa rostbröd har också gått åt. Så här rund har hon inte blivit innan av kortisonet.

100422_1

Också en liten bakbild med Theas ”signature pose” :)

Ha en skön helg!

« Föregående Nästa »

This entry was posted on fredag, april 23rd, 2010 at 23:09 and is filed under Uncategorized. You can follow any responses to this entry through the RSS 2.0 feed. You can leave a response, or trackback from your own site.

One Response to “Köttbulle”

Emma Says:

En go köttbulle är hon lilla Thea. Så härliga bilder som vanligt. Den sista på fröken är ju underbar!

Lämna gärna en kommentar

XHTML: You can use these tags: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>