april 11th, 2010

100411_1

Tobias kom över och lekte en stund men Thea ville bara sitta i vagnen titta på.

100411_3

Det är nästan bara när det gäller att äta som Thea får en pigg blick, hon får kortison nu så hon är ständigt hungrig. Jag försökte få fjutt på grillen för att grilla korv men det blåste nog för mycket eller så gillade den inte att dela uppmärksamheten med trädgårdstunnan och Thea. Men det var rätt skönt att komma in och värma rumpan i soffan och äta korv framför en film. Adrian fixade lite med uppfarten idag, den ska också få marktegel tänkte vi. Vi lämnade plats för en uppfart till när vi la gräs förra året och den har bara varit ett stort hål fram till nu. Blir nog fint.

Kram Malin

« Föregående Nästa »

This entry was posted on söndag, april 11th, 2010 at 20:01 and is filed under Hus & hem, Leukemi. You can follow any responses to this entry through the RSS 2.0 feed. You can leave a response, or trackback from your own site.

Lämna gärna en kommentar

XHTML: You can use these tags: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>