april 26th, 2010

gullan_3

Detta är Gullan, sötaste musen jag sett! Vi hade sån tur så hon ska flytta hem till oss! Se, hon har redan packat sin väska. Jag föll verkligen för denna lilla fröken när jag såg henne på Fröken Elsas virkblogg, så när jag såg att vi vunnit tävlingen och läste motivationen så uteblev inte lyckotårarna. Resten av familjen skrattade åt mig :) Du är varmt välkommen hem till oss Gullan!

Kram Malin

« Föregående Nästa »

This entry was posted on måndag, april 26th, 2010 at 22:11 and is filed under Uncategorized. You can follow any responses to this entry through the RSS 2.0 feed. You can leave a response, or trackback from your own site.

4 Responses to “Gullan”

Gerd Says:

Grattis till er som får ta hand om Gullan.
Kram från Gerd

Mamma10 Says:

Vilken tur ni hade som fick söta Gullan !!! Jag följer också bloggen med små virkade möss….så söta Ha en jättefin eftermiddag/Bettan

Malin Says:

Tack, jag tror inte man kan bli gladare! Kram Malin

Malin Says:

Ja de är så söta och så kul att följa deras upptåg =)

Lämna gärna en kommentar

XHTML: You can use these tags: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>