april 21st, 2010

100421_1

Thea har varit på Guldfiskarna idag! Det var Adrian som åkte med henne, hon hade haft jättekul. Hon har ok värden men jag måste erkänna att jag blev lite lättad när jag fick höra att det bara var ett annat barn där…jag är så orolig av mig.. Men det är ju bara att vänja sig, hon kommer ju att få behandling sen när det är dags för dagis igen också. Guldfiskarna är bad, sång och gympa för barn med Downs syndrom.

100421_2

Lite bakning blev det idag också.

« Föregående Nästa »

This entry was posted on onsdag, april 21st, 2010 at 19:46 and is filed under Uncategorized. You can follow any responses to this entry through the RSS 2.0 feed. You can leave a response, or trackback from your own site.

2 Responses to “Guldfiskarna”

Maria Says:

Åhh och så var vi inte där:( Hade varit så kul att få träffa henne. Förra veckan var där många barn så ni valde nog rätt vecka;)

Även vi har Linda som logoped. Att Saga tecknade 2 ords satser var nog bara en ren tillfällighet, det har bara hänt den gången.
Om det är någon som är duktig så är det Thea och ni. Ni kämpar på så fantastiskt. Tänker ofta på er.

Önskar er en mysig helg.
kram Maria

Malin Says:

Ja jag hade ju läst det hos er, att det var full fart förra veckan, såg bara 20 rinnande näsor framför mig när Adrian kom med idéen =) Vi får ses där en annan vecka. Kram!

Lämna gärna en kommentar

XHTML: You can use these tags: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>