april 11th, 2010

100411_2

Jag provade en ny pizzadeg igår som var jättegod. Svårt att beskriva men jag tyckte den var både knaprig och seg samtidigt. Det är Jan Hedhs recept och jag hittade det här. Nästa gång ska jag börja ännu tidigare och då blir det detta. Bra tips där med att värma plåten innan och sen swischa över pizzan på bakplåtspapper sen, provade det och tror det var bra.

Jag brukar göra två stora pizzor och bara baka den ena lite och sedan frysa in den. Men det slår aldrig fel, dagen efter känner jag mig både lat och sugen så den åker fram igen :) Så detta fotot är från idag.. Jag gjorde dubbel sats av degen och det blev tre plåtar. Så nu har jag en utkavlad deg i frysen också, ska bli roligt att testa hur det blir.

« Föregående Nästa »

This entry was posted on söndag, april 11th, 2010 at 21:01 and is filed under Mat & bak. You can follow any responses to this entry through the RSS 2.0 feed. You can leave a response, or trackback from your own site.

Lämna gärna en kommentar

XHTML: You can use these tags: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>