april 17th, 2010

100417_1

Julia och Kristina har varit på Busfabriken i Helsingborg idag. Julia har varit där innan med mormor & co och har pratat om att hon vill dit igen men jag har tänkt att sånt kan vi väl göra när vi är hemma. Men nu förstår jag, det var verkligen ett bra ställe, mer kul för stora barn än på någon av leklanden i Malmö.

100417_2

De var helt genomsvettiga efter tre timmars lek. Kul att de har barnasinnet kvar och att inte allt är pinsamt :)

« Föregående Nästa »

This entry was posted on lördag, april 17th, 2010 at 17:44 and is filed under Julia. You can follow any responses to this entry through the RSS 2.0 feed. You can leave a response, or trackback from your own site.

Lämna gärna en kommentar

XHTML: You can use these tags: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>