mars 19th, 2010

Thea har ändå blivit dålig :( Inga sår på läpparna men hon har ont i munnen så hon äter knappt något. Hon ber om mat och tar det mot munnen men sen blir hon ledsen för det gör för ont för att äta. Det gör så ont i hjärtat, hon har så jobbigt. Sover dåligt också. Farmor Kicki kom i onsdags, tråkigt att de inte kan ha lika roligt som vanligt men det är skönt att få avlastning.

100319_1

Fick reklam från Barncancerfonden i brevlådan idag.

100319_2

Fy vilken lång lista :(

100319_3

Och en rad stämmer in på Thea. ”Flicka, 4, Leukemi, Lund”.

Önskar er en skön helg

« Föregående Nästa »

This entry was posted on fredag, mars 19th, 2010 at 21:34 and is filed under Uncategorized. You can follow any responses to this entry through the RSS 2.0 feed. You can leave a response, or trackback from your own site.

Lämna gärna en kommentar

XHTML: You can use these tags: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>