mars 29th, 2010

100329_3

Det var mycket donande inatt med röntgen mm så Thea sov säkert 3 timmar i förmiddags. Men när hon vaknade var hon piggare och åt lite. Lungröntgen visade inget och de har inte hittat något annat heller så det är nog bara förkylningen som har gjort att hon har feber. Men hon får ändå antibiotika för säkerhets skull. Eftersom hon piggnat till så fick vi åka hem en stund efter antibiotikan kl 14 men sen fick hon feber igen så hon låg på soffan hela tiden och sov från och till. Men det var ändå skönt att vara hemma såklart. Sen åkte Adrian och Thea tillbaka kl 20 för att sova där inatt.

100329_1

Clownronden kom, de är så himla söta och roliga. Thea blev först blyg men sen tyckte hon det var jättekul. Aftonbladet skrev om Bönan häromdagen, HÄR kan man läsa den artikeln.

100329_2

Clownerna piggar verkligen upp!

Tack för alla fina kommentarer!

Kramar från oss

« Föregående Nästa »

This entry was posted on måndag, mars 29th, 2010 at 21:22 and is filed under Leukemi. You can follow any responses to this entry through the RSS 2.0 feed. You can leave a response, or trackback from your own site.

3 Responses to “Permis”

Jessica Says:

Tänker på er!

Kram

ylvisen Says:

Krya på dig Thea! KRAM

Marika Says:

Vilken härlig bild!

Lämna gärna en kommentar

XHTML: You can use these tags: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>