mars 3rd, 2010

100302_1

Här händer det inget speciellt. Thea har fått utslag i ansiktet, det är lite mer än vad man ser på bilden. Men det har hon lite från och till nu. Julia är sjuk och har varit hemma från skolan idag men hon börjar bli bättre. Det är fritt på vägarna här nu så idag tog jag min fina lilla bil när jag skulle in till stan och gå till tandläkaren. Vi har inga vinterdäck till den än så den har fått stå ett tag. Jag log hela vägen, jag är så glad för den!

« Föregående Nästa »

This entry was posted on onsdag, mars 3rd, 2010 at 23:37 and is filed under Uncategorized. You can follow any responses to this entry through the RSS 2.0 feed. You can leave a response, or trackback from your own site.

3 Responses to “Onsdag”

Frida Says:

En nyfiken fråga; vad är för en bil? Bilar är alltid roligt!
Ha en underbar torsdag i vårvintersolen!

Malin Says:

Det är en Citroën C3 :) Här finns en bild på sötnosen: http://rabarba.se/2009/05/verraskningen/ Den är från 2005. Ha det fint du också!

Emma Says:

Sötnos! Nu ser man det lilla fjunet på huvudet :)

Lämna gärna en kommentar

XHTML: You can use these tags: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>