mars 23rd, 2010

100322_1

Provade ett nytt recept på bröd med havregrynsgröt häromdagen, lite nyttigare än favoriterna Karlssons tekakor som har både mjölk, smör och sirap. De goda morotsbröden hittade jag på den trevliga bloggen pickipicki. I helgen gjorde jag på vetemjöl, rågsikt och rågmjöl och igår blev det vetemjöl, rågsikt, vetekli och goda solrosfrön ovanpå.

Imorgon ska Thea till Lund och få sin sista spruta i benet. Hon haltar fortfarande, får se vad de säger om det. Adrian åker.

Det har kommit in en massa pengar till Theas insamling den senaste veckan, det är min kusins fru, hjälten Eva Snecker som tillverkar och säljer änglar. Tack så hemskt mycket Eva, en superinsats för de barn som har och kommer att få cancer!

Så vill jag skicka många tankar och kramar till Lovas familj som har det fruktansvärt jobbigt just nu.

Kram Malin

« Föregående Nästa »

This entry was posted on tisdag, mars 23rd, 2010 at 20:59 and is filed under Mat & bak. You can follow any responses to this entry through the RSS 2.0 feed. You can leave a response, or trackback from your own site.

Lämna gärna en kommentar

XHTML: You can use these tags: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>