mars 10th, 2010

100310_1

Kl 10 var vi på plats idag. Det blir en del väntan den första behandlingsdagen så det är tur Thea tycker det är mysigt att ligga i sängen och titta på film. Sen fick hon den där sprutan som har chockberedskap och då får man inte heller gå iväg.  Denna gången ska de öka dosen till 5 g Metotrexat/m² kroppsyta, innan har hon fått 3 som mest. 5 g/m² är den normala dosen men hon har mindre innan eftersom barn med ds är känsligare. Känns lite nervöst att de inte ökade från 3 till 4 först men det är samtidigt bra att hon är uppe i vanliga doser så att vi kan ge cancercellerna en rejäl omgång.

« Föregående Nästa »

This entry was posted on onsdag, mars 10th, 2010 at 23:28 and is filed under Bild, Leukemi. You can follow any responses to this entry through the RSS 2.0 feed. You can leave a response, or trackback from your own site.

4 Responses to “Lund”

Sandra Says:

Vilken vacker bild på Thea!
Håller tummarna så att allting går bra.

Kramar
Sandra

Marika Says:

Hoppas det går bra, håller tummarna!!!
Kram.

Maria Says:

Håller med Sandra, vilken underbar bild på Thea.
Lycka till, håller tummarna!
kram Maria

Malin Says:

Heja härliga Thea! Vi längtar redan efter att få träffa dig igen. Det vore kul om du kan komma och vända upp och ner på vår leksadslådor snart igen. Pruttboken står också beredd.
Kram, Malin

Lämna gärna en kommentar

XHTML: You can use these tags: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>