mars 9th, 2010

100307_1

Söndagens goda tårta med smultron som mamma plockat i trädgården

Imorgon ska vi till Lund för några dagars behandling med högdosmetotrexat. Thea brukar ju må dåligt efter den så vi har försökt njuta lite extra nu de senaste dagarna, stökat i köket tillsammans också har vi ju varit i Höganäs i helgen. Thea och Adrian har varit på dagis och lekt, matat hästarna och lekt med Irma som bor nära stallet och idag har de varit hos farfar och Anki.

100306_3

Mys med mormor

Hoppas alla har det bra!

Kram Malin

« Föregående Nästa »

This entry was posted on tisdag, mars 9th, 2010 at 23:10 and is filed under Uncategorized. You can follow any responses to this entry through the RSS 2.0 feed. You can leave a response, or trackback from your own site.

One Response to “Högdos”

Emma Says:

Vilken underbar bild på en underbar tårta!

Lämna gärna en kommentar

XHTML: You can use these tags: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>