mars 21st, 2010

Idag är det internationella Downs syndrom dagen. Det är rolig fest som vanligt men den hoppar vi över i år. Thea är piggare och har börjat äta lite. Hon sov bättre inatt också men hon vaknade säkert 7-8 gånger ändå. Men hon är såpass pigg så vi har varit ute och cyklat idag. 8 grader och sol, jättehärligt. Tog några bilder med mobilen, får se om det blev några ok, så kommer de sen isåfall.

Kram Malin

« Föregående Nästa »

This entry was posted on söndag, mars 21st, 2010 at 15:42 and is filed under Uncategorized. You can follow any responses to this entry through the RSS 2.0 feed. You can leave a response, or trackback from your own site.

Lämna gärna en kommentar

XHTML: You can use these tags: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>