mars 14th, 2010

100314_1

Härligt väder idag så jag pumpade cykeln också tog vi en tur. Thea ser inte så glad ut på bilden men hon tyckte det var roligt och hon var egentligen ganska pigg och glad. Fast sen slocknade hon en stund på cykeln. Innan cykelturen fyllde vi trädgårdstunnan och Thea lekte lite i sitt kök i uterummet. Imorgon ska jag besiktiga bilen.

Ha en bra vecka gott folk!

« Föregående Nästa »

This entry was posted on söndag, mars 14th, 2010 at 20:16 and is filed under Uncategorized. You can follow any responses to this entry through the RSS 2.0 feed. You can leave a response, or trackback from your own site.

One Response to “Cykeltur”

Anna-I kampen mot min 6årings cancer Says:

Tack ^^
Ja gudarna skall veta hur tungt det är om man är inlagd i flera dagar. Förhoppningsvis ej för gäves.

Lämna gärna en kommentar

XHTML: You can use these tags: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>