mars 31st, 2010

Natten blev inte den sista på sjukhuset. När läkaren i Malmö skulle kolla av sina planer med läkarna i Lund så fick de inte ok. Vid feber så görs en blododling och den har inte visat något än men de ville att hon skulle ha intravenös antibiotika tills den odlingen är helt färdig, och det är den när det inte dykt upp något på sex dagar. Så antagligen måste vi göra som nu fram till lördag, vara på sjukhuset 20-8 för tre doser och åka dit kl 14 för en dos. Skulle hennes värden bli bättre kanske de omvärderar, värdena är superlåga nu.

Hade inte träffat läkaren innan, när vi hade pratat en stund sa hon ”så du arbetar också inom vården” :o Jaha är det så man låter :) Men lite koll måste man ha, det är ju nya läkare och sjuksköterskor hela tiden, även i Lund.

100331_2

Vi hade tänkt åka till Höganäs imorgon så det känns tråkigt. Men det har fixat sig bra för Julia för hon åker dit själv och med ett litet stopp, en natt antagligen, i Billeberga för att mysa med kusin Lovisa och sen åker de vidare till Höganäs allihop. Men vi kan ju kanske komma efter på lördag.

100331_1

Så vi har haft äggjakt redan idag. Julia ville leta efter många ägg så vi delade upp det i 13 ägg som de letade efter tillsammans. Thea gillar inte godis så hon fick ett litet Hello Kitty hus som jag köpt på Rusta. Det var skräpigt som tusan, möblerna var för små för gubbarna. Men hon blev glad. jag hade delat upp det så möbler, hus och gubbar var i olika ägg. Julia fick godis och ett par Twilight-grejor som jag köpt på Tradera, hon är helt tokig i Twilight.

Kramar från oss

« Föregående Nästa »

This entry was posted on onsdag, mars 31st, 2010 at 20:04 and is filed under Leukemi. You can follow any responses to this entry through the RSS 2.0 feed. You can leave a response, or trackback from your own site.

5 Responses to “Blev inte sista”

Tess Says:

hoppas ni får en mysig påsk trots allt och att ni tar hand om varandra.
Ni är ständigt i mina tankar
pussa min lilla trollunge från mig.

Maja & Julia Says:

Ville bara skicka en bunt påsk-kramar från mig och Julia till er ALLIHOPA!
Mest till Thea och Julia :-)
Hoppas hon snart mår bättre lilla fina Thea och hoppas Julia får en härlig påsk i Höganäs trots att mamma Malin inte kanske är med.
Stora kramar!

Anna Says:

En glad påsk önskar vi härifrån också, så glad som ni nu lyckas göra den på olika håll. Krya på Thea, sådär får hon ju inte hålla på ;)
Vi är lite småsnoriga men tillräckligt friska för dagis och jobb i alla fall så det är vi glada för.
KRAM på er!

Anneli Says:

Glad Påsk till er alla i familjen! Hoppas du får det mysigt i Höganäs, Julia och att ni andra kan komma efter sen och framförallt att du, Thea blir pigg igen.

Påskkramar från oss i Åhus

Marika Says:

Påsk kramar från oss! Hoppas hon piggar på sig snart…

Lämna gärna en kommentar

XHTML: You can use these tags: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>