mars 24th, 2010

100324_1

MMS från sjukhuset

Idag har Thea och Adrian varit i Lund och utöver sprutan i benet och väntan 3 timmar efter den så har de gjort ultraljud och röntgen av benet som hon haltar på. Svaren har väl inte kommit till 100% men det verkar inte som det syntes något avvikande. Att det alltid ska vara något att oroa sig för. Det går inte att koppla bort oron liksom och tankarna rusar iväg om allt möjligt det kan vara. Har väl inte varit så mycket kycklingmamma innan men sen Thea blev sjuk har jag nog blivit det.

Thea har blivit förkyld också, hostar och har sig. Bilen är iallafall frisk nu och ombesiktigad.

Kram Malin

« Föregående Nästa »

This entry was posted on onsdag, mars 24th, 2010 at 23:49 and is filed under Leukemi. You can follow any responses to this entry through the RSS 2.0 feed. You can leave a response, or trackback from your own site.

2 Responses to “Behandling”

ylvisen Says:

Du har all rätt att vara orolig, det får man vara nära det gäller sina barn. Jag känner mig inte heller som någon kycklingmammaa men jag kan förstå att du känner dig lite extra skyddande, det skulle jag med ha gjort! Skickar lite kramar!

Maja & Julia Says:

Jag läser varje gång du gjort inlägg men sååååå dålig med att skriva kommenentarer…tänker på er iallafall mitt i allt vårt kaos och både Thea och Julia så jäkla fina!
Kram maja

Lämna gärna en kommentar

XHTML: You can use these tags: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>