februari 28th, 2010

100227_3

Var ett tag sen man var ute med vagnen. Känns bra att snön börjar smälta, speciellt nu när det inte är så vackert längre utan mest grått. Det är ingen slump att det blir många bakbilder just nu, Thea verkar tycka det är ok att jag tar kort när hon bakar men annars blir det ofta NEJ och hon vänder bort ansiktet eller något. Här bankar hon argt med handen och ser gulligt sur ut :)

100227_4

Nån minut senare slocknade hon. Det var svårt att gå på några ställen men i det stora hela gick det bra. Skönt att man kan gå ut och rasta låren igen, blir ju inte lika långt man går med pulkan.

100227_2

Det är några kaniner som har börjat använda vår trädgård som toalett!

100227_1

Idag blev det Karlssons tekakor med lite rågmjöl i, blev jättegott.

Igår var Thea och Adrian och hälsade på dagis. De skulle kolla om de var ute men det var de inte så de gick in till barnen istället.. Jag blev lite (ok, mycket) orolig men jag förstår hur det kändes när de stod där och inte Thea fick leka för att det inte passade att barnen gick ut då. Det var bara några stycken barn där eftersom det är sportlov och ingen var sjuk så det blir nog bra. När det gäller viruset så blir jag helt snurrig för det verkar som hon anses som virusfri nu och fick vara i köket på sjukhuset i onsdags. Men hon ska ändå lämna ett negativt prov till.

Julia har varit på Melodifestivalen idag, på delfinalen här i Malmö. Mina sms har visst ingen prio så jag vet inte hur hon har haft det, men hon har säkert haft roligt. Hon gick med sin pappa.

Hoppas alla har det bra!

Kram Malin

« Föregående Nästa »

This entry was posted on söndag, februari 28th, 2010 at 0:01 and is filed under Uncategorized. You can follow any responses to this entry through the RSS 2.0 feed. You can leave a response, or trackback from your own site.

2 Responses to “Vagn igen”

Maria Says:

Visst är det härligt att snön börjar försvinna. Hoppas våren kommer snart!

Så mysigt söta tjejen har det i vagnen!

Ha en bra vecka.
Kram Maria

Maja & Julia Says:

Snön började försvinna här med i helgen men just nu yr det omkring snöstorm utanför, jisses ska det adlrig ta slut.
LÄngtar efter LÅNGA proemnader för baken som börjar växa :-)
kram till söta Thea!!
Vilken fin prickig filt hon har!

Lämna gärna en kommentar

XHTML: You can use these tags: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>