februari 18th, 2010

100218_5

Thea äter som en häst för tillfället. Korv är den stora förälskelsen nu, men lite smör och en hel del annat slinker också ner. Hon har precis fått kortison ett tag så det är därför.

100218_3

Formbröd gjorde vi idag. Thea har jättebra värden (5 i neutrofila) så hon hängde med mig på lite ärenden idag. Sprang runt runt på Granngården bland annat och sen handlade vi mat och det var lite provsmakning där så hon tyckte det var toppen. Svårt att komma på saker att göra med henne, hon gillar inte att vara ute längre stunder och lekhus och sånt går ju inte med hennes rota-virus. Men man får inte glömma att hon är väldigt glad och nöjd med sin tillvaro som den är faktiskt.

100218_4

Försökte ta ett kort på håret men man ser inte det. Fast bilden blev fin tyckte jag så den fick komma med ändå.

100218_2

Här ser man ögonfransarna. Behandlingen är ju fortfarande tuff men läkaren sa att kroppen vänjer sig och därför kan håret bli kvar.

Kram Malin

« Föregående Nästa »

This entry was posted on torsdag, februari 18th, 2010 at 23:09 and is filed under Mat & bak. You can follow any responses to this entry through the RSS 2.0 feed. You can leave a response, or trackback from your own site.

2 Responses to “Torsdag”

Anna Says:

Hej.
Låter ju kul att hon äter, sånt gillar vi.
Träffade fotografen (jag och namn… ) och Ylva (som är min uppdragsgivare) från Barncancerfonden i måndags på Internationella Barncancerdagen.
Jag frågade om det var de som träffat dig & Thea eftersom du hade skrivit om det. Jo, det var det ju och hon (fotografen) sa att Thea ”satte sig i hjärtat”, roligt att höra tyckte jag. Hon ville ha länken till bloggen, det är ok va?

KRAM!

Malin Says:

Va gulligt sagt av henne! Självklart kan du ge henne adressen. Kram!

Lämna gärna en kommentar

XHTML: You can use these tags: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>