februari 23rd, 2010

100223_1

Ludna huvudet. Om det är någon som har missat varför hon har så mycket blodkärl på huvudet så är det för att hon har stopp i ett kärl på halsen så blodet har hittat ny väg över huvudet. Stoppet har hon fått av att de har varit där och pillat så mycket med hennes centrala infarter. Tråkigt att det har blivit mer och mer i pannan men det är ju en liten sak i sammanhanget.

100223_2

Nu tycker Thea det är bäst att provlukta allt :) Det söta lilla pannkaksjärnet fick vi av mamma senast hon var här, så nu kan jag göra Thea-pannkakor. När jag var liten fick allt som var litet ”Malin” framför sig, ”här är en Malin-köttbulle till dig”. Gulligt.

100223_3

Lite mer goda hål i dagens bröd. Jag skippade det där med rundrivning (dra och vika degen under jäsningen). Fast då kan det bli segt läste jag och Julia påpekade, utan att jag sagt något om det, att hon tyckte det var lite segt. Fast just det, hennes ord var ”slajmigt” och var nog en liten överdrift :)

100223_4

Liten tur på snowracern med pappa. Hoppas sommaren blir lika somrig som vintern har varit vintrig.

Imorgon blir det behandling i Lund med spruta i benet, Adrian åker.

Ha en fortsatt bra vecka vänner!

« Föregående Nästa »

This entry was posted on tisdag, februari 23rd, 2010 at 23:57 and is filed under Mat & bak. You can follow any responses to this entry through the RSS 2.0 feed. You can leave a response, or trackback from your own site.

4 Responses to “Tisdag”

ylvisen Says:

Jag hade missat det där med blodådrona, men som sagt, det är en liten sak i sammanhanget!

Hon verkligen älskar att baka och vara med i köket eller? Gulliga pannkakaor!

kram ylva

Kerstin B Says:

Thea är bara för söt, och vilken kämpe. Roligat att ni verkar ha samma intresse att röja i köket.

Stora Kramar
Kerstin

Mary Says:

Vilken söting eller två stycken för den delen, storasyster är också söt :-) Roligt att kunna följa en till blogg, tycker att det är kul att läsa om barn med DS som är lite äldre för att få tips och trix från er som ”varit med ett tag”. Förstår att det kanske inte blir så mycket fokus på DS för er just nu när ni har något annat att tänka på och kämpa emot men det kommer ni klara galant. Hon ser ut som en riktigt glad kämpe. Ni hamnar bland favoriterna så jag kan fortsätta följa er :-)

madden mobile coins Says:

So instructive, looking ahead to coming back

Lämna gärna en kommentar

XHTML: You can use these tags: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>